skip to Main Content
+34 937 57 34 32 +34 610 620 385 Edificio Torre d’Ara – Ctra. N-II Km 644 – 08302 Mataró [email protected]

Tot el que necessites saber sobre ciberseguretat

El risc d’atacs cibernètics és directament proporcional a la quantitat de dispositius que la teva empresa tingui connectats a internet. Aquests atacs s’han tornat cada vegada més comuns, obligant a les empreses a reforçar les seves mesures de seguretat virtual i contractarà ciberseguros per controlar les possibles conseqüències.

En aquesta era de la informació i internet, han sorgit noves formes d’atac. Els termes “ciberatac” i “cibervigilància” són cada vegada més comuns en les notícies causa de les facilitats d’accés que tenen, tant el Govern com els ciutadans comuns, a les dades que estan a internet. Un atac cibernètic o un ciberatac és el conjunt d’accions que busquen destruir o comprometre el sistema informàtic d’una empresa, mentre que la cibervigilància és l’accés il·legal o robatori massiu de dades personals per a ús comercial o delictiu.

Factors que debiliten la nostra seguretat digital

  • L’ús de telèfons mòbils, aplicacions i TIC en general sense respatller ni contrasenyes de seguretat que protegeixin les informació que es processa i emmagatzema allà.
  • L’ús del núvol com a centre d’emmagatzematge d’informació.
  • El creixement dels comerços electrònics.
  • El desconeixement absolut en matèria de seguretat digital, que porta a la manca de protecció. S’estima que el 60% de les pimes no tenen una infraestructura sòlida que garanteixi la seguretat de dades.

Què fer per protegir la meva empresa?

La ciberprotección és l’únic camí per evitar fraus, robatoris, segrestos i xantatges que poden perjudicar seriosament la teva empresa i, fins i tot, acabar amb ella. En aquest sentit, cal invertir en prevenció i seguretat, de la mateixa manera en què anem a el metge per sotmetre’ns a revisions constants que ens assegurin que gaudim de bona salut

Disposem d’assegurances de ciberprotecció que ofereixen cobertures per evitar la paralització de l’empresa en cas de patir d’un atac. També inclouen assessorament continu de professionals, anàlisi de vulnerabilitat, ajuda i gestió de crisi entre altres avantatges que poden salvar en cas de necessitar-ho.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top