skip to Main Content
+34 937 57 34 32 +34 610 620 385 Edificio Torre d’Ara – Ctra. N-II Km 644 – 08302 Mataró [email protected]

Què cobreix una assegurança multirisc per a empreses?

Tenir un negoci implica afrontar un dia a dia carregat d’incerteses. Però amb una assegurança multirisc per a empreses pots afrontar aquesta possibilitat amb tranquil·litat. Així que aprèn més sobre aquest tipus de pòlisses llegint aquest article.

Perquè en Allianz d’Ara Grup disposem d’una gran diversitat d’assegurances per adaptar-nos als diferents perfils i necessitats dels nostres clients. I avui volem explicar-vos la particularitat d’aquest tipus de pòlisses especialment dissenyades per a grans empreses.

Què és una assegurança multirisc per a empreses?

L’assegurança multirisc per a empreses de Allianz és un tipus de pòlissa que està pensada per a empreses amb més de 250 treballadors. Normalment són assegurances fets a mida de les necessitats de cada negoci. Pel que tenen en compte les seves particularitats.

Aquest tipus d’assegurança cobreix sempre els diferents tipus de sinistre que pot patir una gran empresa, prestant especial atenció a aquells que són més i menys probables en cada cas. Per exemple, danys per inundacions, incendis, robatoris o danys elèctrics. O fins i tot atacs cibernètics, que segons el baròmetre de Riscos Allianz 2020 és el principal risc per a les empreses. Segons el tipus de risc que afronta cada empresa, a Allianz d’Ara Grup preparem una pòlissa a la teva mida perquè puguis afrontar un dia a dia més tranquil.

Quins avantatges té una assegurança multirisc per a empreses?

Cada empresa té unes necessitats complexes per assegurar correctament la seva activitat. Per això és tan important disposar d’una assegurança que s’adapti a les teves condicions. I en aquest sentit, l’assegurança multirisc per a empreses que t’oferim a Allianz d’Ara Grup és una gran opció, perquè compta amb un gran nombre d’avantatges:

  • Revaloració de riscos
  • Adaptació a les diferents modalitats
  • Opcions fins a tot risc
  • Preus competitius
  • Màximes cobertures per al teu negoci
  • Cobertures opcionals com l’assegurança Cyber ​​o una assegurança per trencament de maquinària

En definitiva, gràcies a una pòlissa d’aquest tipus podràs garantir que la teva activitat empresarial compta amb un suport a la seva mida. I no hauràs de témer els imprevistos!

Assegurances per a empreses al Maresme

Totes les empreses estan exposades a riscos i imprevistos. La diferència és com de preparades estan unes i altres davant d’aquestes situacions.

Un sinistre pot generar greus danys i pèrdues, sigui de l’tipus que sigui. Amb el que comptar amb una companyia asseguradora prestigiosa que respongui amb agilitat i eficiència als nostres problemes pot ser un punt diferencial per a molts negocis en els seus moments més delicats.

Per això és tan important comptar amb una assegurança d’empresa adequat. I per això en Allianz d’Ara Grup posem el nostre interés en què expliquis amb el millor assessorament i la millor cobertura per part de l’asseguradora líder de mercat.

Truca’ns si vols saber més!

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top